Matrix Food for Soft balzám 1000ml

Kód: 1224
€23,30
Skladom

Balzám pre hydratáciu suchých vlasov všetkých typov

Detailné informácie

Telefonická podpora 24/7
Telefonická podpora 24/7
+421904816565
VIP ceny pre kaderníčky
VIP ceny pre kaderníčky
Rýchle a profesionálne riešenie otázok/problémov pri produktoch.
Rýchle a profesionálne riešenie otázok
Máte otázku ohľadom našeho produktu?
Dodávané produkty priamo od výrobcu.
Dodávané produkty priamo od výrobcu.

Podrobný popis

Hydratačná služba Food For Soft v 3 krokoch dopĺňa hydratáciu v suchých a poréznych vlasoch a predchádza jej úbytku, a to vďaka zloženiu obohatenému o avokádový olej a kyselinu hyalurónovú.

Rad je vhodný pre suché, porézne vlasy všetkých typov a tvarov a aj pre farbené vlasy. Produkty je možné používať každý deň, takže je to ideálna služba pre váš salón, ale aj skvelá voľba pre domácu rutinu pre umývanie vlasov.

  • Obohatený o avokádový olej a kyselinu hyalurónovú
  • Dopĺňa hydratáciu suchým a krehkým vlasom

 

  • Avokádový olej - Vytvára hydrofóbnu bariéru, ktorá predchádza strate hydratácie a dodáva hydratáciu
    bez zaťaženia.
  • Kyselina hyalurónová - Absorbuje množstvo vody zodpovedajúcej až 1000-násobku jej hmotnosti, vďaka čomu hydratuje do hĺbky a dokáže zachovať rovnováhu lipidov a proteínov.

Kompletná salónna služba Food For Soft:

Krok 1 - Umývanie s hydratačným šampónom:

  • Obohatený o avokádový olej a kyselinu hyalurónovú
  • Hydratuje, zároveň vlasy umýva a odstraňuje prebytočnú mastnotu bez vysúšania prirodzenej hydratácie, ktorú suché vlasy potrebujú

Krok 2 - Hydratácia s hydratačným kondicionérom pre jednoduchšie rozčesávanie:

  • Obohatený o avokádový olej a kyselinu hyalurónovú
  • Dopĺňa hydratáciu suchým a krehkým vlasom

Krok 3 - Uzamknutie s multifunkčným olejovým sérom:

  • Obohatené o avokádový olej
  • Bezoplachová starostlivosť, ktorá pomáha uzamykať hydratáciu pre vlasy lesklé a hladké na pohľad
  • Termoochrana až do 230 °C



Balenie: 1000ml

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole:

Buďte prvý, kto napíše príspevok k tejto položke.

Nevypĺňajte toto pole: